happy 6th anniversary!!


,

4 comments


pastel aniversario
( vía pinterest)

Sip. Avui fa exactament 6 anys que vam decidir embarcar-nos en aquest viatge junts. 6 anys ja. És curiós, no sé dir si és molt temps o poc. Recordo com si fos ahir tots i cada un dels moments amb què vam començar aquesta història, la nostra història, però a la vegada, miro enrere i veig tot el que ha plogut des que vam pujar en aquell vaixell que ens portava a Eivissa i m’adono que aquell 3 d’abril de 2007 queda realment lluny.

Hem viscut una mica de tot durant aquest temps. Crec que no ens equivoquem quan a vegades diem que sembla que haguem passat per diferents relacions. I és que les persones canvien. Nosaltres hem canviat. El que no han canviat són les ganes que tenim de continuar junts: d’aprendre junts, de descobrir junts, d’afrontar nous reptes junts... de créixer junts.

Uf, què difícil és posar paraules als sentiments... :) Res, suposo que el que vull dir-te és que m’encanta que haguem estat companys de viatge durant tot aquest temps, i que confio plenament en què ho continuarem sent durant molts i molts i molts anys més.

I com que realment el que ens va a nosaltres és viatjar, he fet un petit recopilatori d’alguns dels moments viscuts durant aquests 6 anys mentre estàvem... de viatge! (valga la redundancia amb el verb viatjar!)

Per molts anys flocks! T’estimo


ver VIDEOSip. Hoy hace exactamente 6 años que decidimos embarcarnos en este viaje juntos. 6 años ya. Es curioso, no sé decir si es mucho o poco tiempo. Recuerdo como si fuera ayer todos y cada uno de los momentos con que empezamos esta historia, nuestra historia, pero a la vez, miro atrás, veo todo lo que ha llovido desde que nos subimos a ese barco que nos llevaba a Ibiza y me doy cuenta que aquel 3 de abril de 2007 queda realmente lejos.

Hemos pasado un poco de todo durante este tiempo. Creo que no nos equivocamos cuando a veces decimos que parece que hayamos tenido diferentes relaciones. Y es que las personas cambian. Nosotros hemos cambiado. Lo que no ha cambiado, sin embargo, son las ganas que tenemos de seguir juntos: de aprender juntos, de descubrir juntos, de afrontar nuevos retos juntos… de crecer juntos.

Uf, qué difícil es poner palabras a los sentimientos…:) Supongo que lo que quiero decirte es que me encanta que hayamos sido compañeros de viaje durante todo este tiempo, y que confío plenamente en que lo continuaremos siendo durante muchos y muchos y muchos y muchos años más.

Y como realmente lo nuestro es viajar, he hecho un pequeño recopilatorio de algunos momentos vividos durante estos 6 años mientras estábamos… viajando! (valga la redundancia con tanto viajar)

Felicidades flocks! Te quiero4 comments

  1. Anónimo
  2. Anónimo

Leave a Reply